Parerea ta conteaza

Prin deparazitarea externa imi doresc sa nu am un caine cu purici sau capuse.
Aceasta se poate realiza prin bai/spalari ale cainelui cu diferite solutii, cu ajutorul pipetelor care se pun la nivelul cefei sau cu ajutorul zgarzilor antiparazitare. Cainele meu este din rasa golden retriever, si asa cum scrie in fisa postului este una din rasele cu cele mai mari probleme dermatologice.
Daca deparazitarea externa nu este facuta corespunzator, si mai ales cu un produs calitativ si cu rezultate sigure, pot aparea probleme dermatologice majore sau chiar complicatii. Modalitatea de deparazitare externa pe care o folosesc eu pentru companionul meu cu care impart aceleasi asternuturi este pipeta Advantix. Nu a avut niciodata capuse sau purici, si intotdeauna a fost protejat.

Ioana – Bucuresti


De ce prefer Advantix pentru cainii mei

– folosim de 3 ani pe trei rase de caini diferite si functioneaza foarte bine
– nu au avut probleme nici unul, mai ales capuse
– este foarte bine tolerat de toti 3 cainii
– se aplica usor
– dozele care se gasesc in comert permit o buna flexibilitate de dozare pentru caini de marimi diferite
– pret corect fata de produsele concurente

Andrei si Mona – Bucuresti


Orice proprietar de animal de companie, ar trebui sa stie ca cea mai eficienta abordare a bolilor transmise de diversi vectori este preventia.

Folosesc ADVANTIX de ani de zile, protejandu-mi astfel, atat cainele cat si pe toti cei care intra in contact cu el, de o eventuala infestare cu boli potential letale transmise de capuse, purici si o multime de alte insecte purtatoare de virusuri si bacterii .
Cu o singura pipeta pe luna castig linistea mea si protectia companionului meu.
Asadar, de ce sa tratam daca putem preveni?

Ioana B. – Bucuresti


Cine spune ca cea mai buna protectie impotriva capuselor, puricilor si altor insecte ce pot transmite boli periculoase este izolarea, se inseala amarnic. Un caine izolat este un caine nefericit! Cainele are nevoie de socializare, de miscare, de expunere in medii diferite pentru a nu dezvolta timiditate excesiva, fobii, care vor duce – incet, dar sigur – spre un comportament agresiv (indiferent de rasa).

Nu izolati cainele, ci preveniti eventualele infestari folosind ADVANTIX. O pipeta ce da rezultate excelente, pe care o folosesc lunar de ani de zile si care nu m-a dezamagit niciodata. Este foarte simplu de folosit si este foarte accesibila din punct de vedere al pretului. Cu toate acestea, consider ca cel mai mare atu al ADVANTIX-ului este fericirea cainelui meu! Protejat cu ADVANTIX il pot scoate oricand, oriunde, fara sa-mi fie teama pentru sanatatea lui, a mea, a familiei mele si a celor cu care intra in contact.

Ruxandra – Bucuresti